På Campingen

Badstrand

Njut av lugnet och bada på vår fina badstrand anpassad för hela familjen, här finner du även vår populära badbrygga.

 

NYHET! I år bjuder vi in till skoj både i vattnet och på land! Spana in dessa aktiviteter och skrolla vidare för att boka in Din vistelse i sommar på Trummenäs Camping!
SUB-bräda uthyrning

Hyr en SUB-bräda och paddla ut i skärgårdsviken eller bara ha skoj utanför badområdet en stund. 75 kr/tim eller 4 tim. för 200 kr.

Minigolf

Utmana dina familjemedlemmar i en match på minigolfbanan. 35 kr barn/50 kr vuxna och familj (4 personer) 120 kr.

UNDERHÅLLSPROGRAM FÖR SÄSONG 2023

Information om underhållning 2023 kommer inom kort.

I närheten

Ta en cykeltur ut till ö-världen i Karlskrona med många upplevelserika vistelser hela vägen ut. Prata med oss i receptionen så hjälper vi er. Bra vandrings- och promenadstråk både runt Trummenäs men även vidare ut i skärgården.

Golf – Trummenäs GK

Bara 300 m från campingen har ni tillgång till en 18-håls golfbana hos Trummenäs GK med underbara vyer och speciell spelupplevelse, köp green fee på campingen för endast 370 kr under hela sommaren

Padelcenter

En ny och fräsch padelbana finner ni uppbyggd i anslutning till golfbanans center, ni bokar enkelt tider på deras hemsida.

Barnens Gård

Bara 4 km till berömda Barnens Gård med massor av roliga aktiviteter, cykelbana hela vägen från campingen. Dagbiljetter för hela familjen, beställs över disk i receptionen.

Senoren/Sturkö/Tjurkö

Ta en tur ut på skärgårdsöarna och upplev en värld av olika sevärdheter och aktiviteter. Njut av lugnet ute i skärgården och upptäck det småskaliga.

ARK 56 – Slingrande grusvägar, lugna vikar, öde öar och öppet hav

Ark56 tar dig genom Blekinges skärgård, längst med och på dess vatten. Du väljer själv om du vill uppleva natur och kultur till fots, med cykel, kajak eller båt.
13 nav knyter samman lederna och erbjuder mat, boende och upplevelser.

Ark56 leder genom biosfärsområdet Blekinge Arkipelag. Ett biosfärsområde utses av UNESCO som modellområde för hållbar utveckling av unika natur- och kulturupplevelser i oexploaterad natur och välbevarade kulturlandskap.

Trummenäs Camping tillhör Nav Senoren och här hittar du mycket mer information om hela området kring Karlskronas östra skärgård.

Samarbetspartners

PNG-Trummenäs-GK-Logotyp-Mörkblå (1)
TPC
Copyright ©2022 Trummenäs Havsbad & Camping. Producerad i samarbete med Campcation.