camping2

Nyhet 2015!

Servicehuset med toaletterna är totalt nyrenoverade!

Trummenäs Camping i hjärtat av Karlskrona skärgård är en modern familjecamping med god standard, belägen 12 km från Karlskrona centrum, och 7 km från stadens största köpcenter som ligger i Lyckeby.

Campingen är indelad i 2 områden med gräsängar delvis bevuxna med lövträd, belägen alldeles intill havet med badbrygga för såväl vuxna som barn.

I närområdet finns vackra strövområden i skog med fin utsikt över havet, och givetvis tillgång till fritt fiske. Det finns även motionsslingor och fina cykelleder.

Vi har 130 campingplatser varav alla är utrustade med moderna elstolpar, säkring 10A och naturligtvis jordfelsbrytare för Er säkerhet. För tältande gäster som önskar en plats utan el finns även detta att erbjuda.

Vidare har vi 4 stugor i olika storlekar inom området. Det finns också ett antal stugor att hyra som ligger i närområdet till campingen. Se vidare under fliken stugor.

Inom området finns servicehus modernt utrustade med diskmaskin, matlagningsmöjligheter, tvättmaskin och torktumlare, skötrum, familjerum, duschar, toaletter och utslagsvaskar för spillvatten.

Naturligtvis har vi aktiviteter för barn i alla åldrar såsom lekplats med gungor, sandlåda, klätterställning, rutschkana, sittdjur att gunga på, bollplan med nät och en nyanlagd boulebana.

Minigolfbanan är belägen på en höjd med vacker utsikt över campingen och havet.

För den golfspelande gästen finns Trummenäs Golfklubb
med sin 18-hålsbana i vacker skärgårdsmiljö och
en 9-håls pay and playbana. Greenfee kan lösas hos oss i receptionen till rabatterat pris.

Vår servicebutik erbjuder ett brett bassortiment av livsmedel, tidningar, tobak, glass, drycker, godis och naturligtvis olika campingtillbehör. Varje dag finns ett brett utbud av vårt bake-offsortiment med frallor, matbröd, kaffebröd m.m.

Trådlöst Internet finns tillgängligt på vår camping. I receptionen kan man lösa värdebevis som gäller för 8 timmar, 7 dagar eller 31 dagar. Det finns gratis WiFi runt receptionen

TV finns i vårt trivsel- och samlingsrum bakom receptionen.

Restaurang med fullständiga rättigheter finns vid Trummenäs Golfklubb 300 meter från oss.